„Több darabot is kivágott a testemből” – megszólalt a Taktaharkányban megkéselt fiú

Megosztás

“Már készülhetett a leszámolásra” – nyilatkozta a Blikknek a 15 éves Dominik, míg támadója másként emlékszik a történtekre.

Mi is írtunk róla néhány napja, hogy késelésig fajult egy diákok közötti szóváltás Taktaharkányon. A Blikk mindkét fiút felkereste a történtek után.

“Már készülhetett a leszámolásra, ugyanis amikor az iskolához ért, kihívott az utcára, ahova teljesen egyedül érkeztem” – elevenítette fel az eseményeket a több helyen megszúrt Dominik. “Előtte már feszítve mászkált az utcán és mutogatott, hogy menjek. Hirtelen rám támadt, először még csak ököllel ütött, még a földre is lekerültünk. A balhé előtt odaadta a testvére kezébe a kést, amit az egyik pillanatban elvett tőle, majd vagdosni kezdett vele. Ahogy tudtam, védekeztem, de így is többször eltalált. Több darabot is kivágott a testemből Elemér.”

A késelő is nyilatkozott a bulvárlapnak: szerinte már előző hét pénteken összeszólalkoztak. “Hétfőn be sem mentem az iskolába, mert féltem a bosszújuktól, hogy a napokkal ezelőtti balhénk miatt nekem jönnek” – állította a 14 éves fiú. “A kistestvérem elé mentem végül az iskolához délután, ekkor láttak meg és jöttek ki hárman. Egyből rám támadtak, mire az egyiküket megütöttem, de a túlerővel szemben nem tudtam védekezni. Ekkor rántottam kést, amit csak a biztonság kedvéért hoztam magammal” – mondta Elemér, aki hozzátette: szándékosan nem akart sérülést okozni ellenfelének és sajnálja a történteket – ezt Dominik hazugságnak tartja.

Az eset kapcsán egyébként a TV2 Tények is készített egy riportot:

Forrás: Blikk; Fotó: TV2

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek